Kasablogi ja uusi ilme rahoituksella

kirjoittaja

in

Hei kaikki lukijat ja tervetuloa uudistuneeseen Kasablogiin. Kasablogissa tullaan julkaisemaan ajatuksiani kaikesta mahdollisesta maan päällä. Kirjoittelen tänne mitä sattuu, mietteitä asioista, jotka askarruttavat.

Rahoitus kuntoon ensilainalla

Kasablogi oli hetken roikkuvana projektina, koska rahaa ja aikaa sille ei löytynyt. Sain kuitenkin projektia vietyä eteenpäin pienellä ensilainalla, joka mahdollisti teknisen kehityksen loppuunviemisen. Nyt blogi raksuttaa kovaa ja korkealta!

Päivitystahti sattumanvarainen

Tulen päivittämään blogia säännöllisen epäsäännöllisesti. Minulle voi myös lähettää palautetta esimerkiksi kommentoimalla kirjoituksiani. Pyrin mahdollisuuksien mukaan vastailemaan kommetteihin. Myös aihe-ehdotuksia saa laittaa minulle päin, jos sinua esimerkiksi askarruttaa jokin asia tai haluat kuulla kantani tiettyihin asioihin.

Eniten tulen kirjoittamaan minua ärsyttävistä asioista, niistä on nimittäin paljon mukavampi avautua. Tätä voidaan siis pitää rehellisenä avautumisblogina! Toki jos jokin asia on mennyt hyvin ja on kehuttavaa, niin sitten kehutaan.

Tervetuloa ja nautinnollisia lukuhetkiä!