Lopetin tupakoinnin sähkötupakan avulla

kirjoittaja

in

SähkötupakkaSähkötupakka on vielä suhteellisen tuntematon tapaus, mutta päätin silti kokeilla sitä tupakoinnin lopettamiseen. Selvittelin aluksi foorumeilta muiden kokemuksia e-pötköstä, joista rohkaistuna laitoin tilauksen vetämään.

Alku ei näyttänyt lupaavalta, sillä hölmöyksissä menin tilaamaan sähkötupakan jonkun aloituspakkaustarjouksen kautta. Eihän siinä mitään, ensimmäinen setti oli erittäin edullinen, mutta sitten tilaus jatkuikin määräaikaisena ja tuli loppujen lopuksi maksamaan maltaita. Kaiken lisäksi onnistuin lopettamaan tupakoinnin sähkötupakalla, ennen kuin määräaikainen tilaukseni loppui.

Jälkikäteen lueskeltuani minulle valkeni, että olisi kannattanut tilata sähkötupakka suoraan verkkokaupasta. Tämä olkoon opetuksena muille.

Kokemuksia sähkötupakasta

Sähkötupakka oli fiilikseltään varsin positiivinen kokemus. Parhaiten huomasi jokusen viikon käytön jälkeen sen, ettei suussa maistunut aina paskalta, haju- ja makuaisti mielestäni paranivat ja emäntäkin kiitteli, kun vaatteet ja henki eivät enää haisseet ongelmajätteeltä. Myös fyysinen fiilis parani, yskästä ei ollut tietoakaan.

Kun olin reilun kuukauden käyttänyt sähkötupakkaa, aloin vähentää käyttämääni määrää. Aluksi tiputin 2 sähkötupakkaa pois päivän annoksesta ja tällä määrällä etenin reilun viikon. Sitten tiputin 1 sähkötupakan pois päivän annoksesta ja jatkoin touhua taas viikon verran. Tätä jatkoin, kunnes päivä saattoi mennä huomaamattaan ohi ilman, että edes teki mieli vetää höyryt.

Tällä kaavalla aikaa meni reilu 3 kuukautta ja vältyin laastareiden liimauksilta ja paskan makuisen nikotiinipurkan jauhamiselta. Lisäksi vapinat jäivät muille. Kävin vielä valkaisemassa hampaat ”kuurin” loppupuolella motivoiden näin itseäni pysymään erossa tupakasta.

Nyt on valkoiset hampaat, henki kulkee paremmin, hengitys ei haise paskalta ja paska ei haise spaddulta. Suosittelen.